Esküvő Sopron

Ötletek

 


Vőfély


A külön napi kreatív fotózásnak rengeteg előnye van!

Fontos az esküvő napján az étkezés, az ebéd mindenképp kerüljön bele a forgatókönyve!

Időben ellenőrizzétek a saját és a tanúk személyes okmányait, kellemetlen lenne ha a helyszínen derülne ki hogy lejárt a személyi igazolvány!

Fontos kellékek amikre szükség lehet egy lagziban:
tű, cérna, biztostű, sebtapasz, cserecipő.... és a jókedv:)

A legfontosabb, hogy engedjétek el magatokat és élvezzétek az egész napot!

 


Gyűrűk


Az első lépés a lánykérés, amely folyamán az "eljegyzési gyűrű" ajándékozással megkérjük a lányt, hogy egy életre a társunk legyen. 

Az eljegyzési gyűrű kiválasztásához a hölgy gyűrűs újának méretét kell tudni. Ezt többféleképpen meg lehet szerezni:

1, Kölcsönveszed a lány egy gyűrűjét és behozod hozzánk. Mi le tudjuk venni a pontos méretet.

2, Otthon megméred a lány gyűrűjének belső kerületét miliméter pontosan. 

3, Kissé pontatlanabb, de az is szokott működni, ha valaki felpróbálja a saját ujjára a lány gyűrűjét és ahoz képest néz gyűrűt.

A gyűrű kiválasztásánál fontos a hölgy stílusa is. Klasszikus, sportos vagy modern? Készletünkben minden model széles választéka megtalálható.

Aztán elgondolkozhatunk milyen romantikus helyet, szituációt találunk a lánykérésre. Itt a kreatívitás a lényeg.

Az eljegyzés után a karikagyűrűt a párok együtt választják ki. 

Itt a fazon mellett még fontos szempontok, hogy az újméretek kissé változnak nyáron - télen, ráadásul a vastagabb gyűrűből kissé nagyobb méretre van szükség.

A karikagyűrűt hagyományosan a balkéz gyűrűs újján viseljük egészen az esküvőig amikor is a gyűrűt a jobbkéz gyűrűs újjára húzzuk. Ez nem kőbe vésett szabály így ettől el lehet térni.

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Torta

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, ötletek vagy árak érdekelnek, lépj kapcsolatba velünk.

Miért válassz minket?

Minden Amire Szükséged van Egy Tökéletes Esküvőhöz Sopronban

Az évek alatt több ezer álomesküvőhöz járultunk hozzá sikeresen és szeretnénk, hogy a te nagy napod is olyan legyen amelyet megálmodtál.

Az álomesküvő megvalósításában a részletekben van a lényeg. A több évtizedes tapasztalat, amellyel rendelkezünk, lehetővé teszi, hogy minőségi esküvői kellékeket és szolgáltatásokat tudjunk kínálni neked, mégpedig versenyképes árakon. 

Büszkék vagyunk a gondosan összeválogatott minőségi termékeinkre, amelyek széles választékában te is megtalálod azt amit megálmodtál. Legyen az a klasszikus, elegáns, letisztult, díszes vagy egyedi stílus amit kedvelsz, nálunk rengeteg opció közül választhatsz. Lélegzetelállító esküvői ruhák, diszkréten csillogó gyűrűk, gyönyörű torták, elegáns meghívók csak részei annak a széles választéknak amiket megtalálhatsz az esküvői kellékek webáruházunkbank.

Az álomesküvő nem kell hogy megfizethetetlen álom legyen. Hosszú évek tapasztalatával megtaláltuk azon termékeket és megoldásokat, amelyek igazán különlegessé teszik esküvődet és a pénztárcádat is megkímélik.

Üzenet

Hova küldjük