Esküvő Sopron

Gyűrűk

Borealis Óra - Ékszer

A karikagyűrű végigkiséri a házaspárt egy életen át, így rendkívűl fontos, hogy mind méretben mind stílusban a megfelelő gyűrű legyen kiválasztva. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a megfelelő gyűrűk kiválasztásában.

Több száz darabos készletünkben megtalálhatod a vörös, fehér és sárga arany gyűrűk széles választékát. Legyen az egy legújabb számítógépes tervezéssel készült fazon, vagy kézzel készített magas minőségű modell, nálunk megtalálhatod.

Ha egyedi gyűrűfazont szeretnél, az ötvös mestereink azt is el tudják neked készíteni. 

Folyamatos akciókkal és kedvezményekkel biztosítjuk, hogy a legkedvezőbb áron kínáljuk a gyűrűinket. A kényelmes vásárlás érdekében a Várkerület 72-szám alatt lévő üzletünk szombaton 17:00 óráig vár téged.

A hosszú évek alatt megtanultuk, hogy mitől is lesz egy gyűrűből különleges gyűrű amit a tulajdonosa büszkén viselhet egy életen át. Ezzel a tapasztalattal szeretnénk hozzájárulni a Te boldogságodhoz is.

Ha valami különleges és egyedit szeretnél akkor tekintsd meg a GRAV Handmade weboldalát: www.grav.hu

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, vagy kérdésed lenne, lépj kapcsolatba velünk.

Miért válassz minket?

Az álomesküvő megvalósításában a részletekben van a lényeg. A több évtizedes tapasztalat, amellyel rendelkezünk, lehetővé teszi, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat tudjunk kínálni neked, mégpedig versenyképes árakon. Az évek alatt több ezer álom esküvőhöz járultunk hozzá sikeresen és szeretnénk hogy a te nagy napod is tökéletes legyen.

Üzenet

Hova küldjük