Esküvő Sopron

Torta

Rosengarten Cukrászat

Szerintünk az „Igen” kimondása után a második legfontosabb dolog a menyasszonyi torta.  Ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az esküvő, fontos néhány dolgot figyelembe vennetek a tervezéskor. Mi mindig egy kötetlen beszélgetéssel indítunk, ez már jó alap, hogy esetleg könnyed elegáns, letisztult vonalat vigyünk a tortába vagy éppen egy őrült, bohókás, meghökkentő alkotás legyen az. Sok házasulandó hoz fotót, de ne ragaszkodjuk hozzá foggal-körömmel, hallgassuk meg a Cukrászunk tippjeit, gyakorlati tanácsait, ötleteit is, hogy egy minden igényt kielégítő, „személyre szabott” tortát adhassunk át Nektek a nagy napon.

A torta mindig a pár ízvilágát tükrözi, ebből ne is engedjetek. A szinteket rakhatjuk egymásba, illetve elcsúsztatva, vagy akár külön-külön tálcán. Van, aki kisdesszertek formájában alakítja ki a „tortát” megkímélve magát a szeleteléstől. A torta bevonata általában marcipán (szállítani, szeletelni is könnyebb), de felhasználhatunk csokoládé, gyümölcs, vagy hagyományos krém alapú bevonatot és egyéb díszítőelemeket kívánság szerint.

Bár a létszám jó kiindulás a tortaszelet számát tekintve, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a násznép 70%-ának a szeletszáma bőven elég. Inkább elfogyjon, mint megmaradjon. S ha már mennyiségekről esett szó, sós süteményből 10-12 dkg/fő az ajánlott, édes süteményből pedig 8-10 dkg/fő. Mindegyik típust a kívánt mennyiségben, csomagolva, igény szerint dobozolva vehetitek át.

Soha ne essetek túlzásba, hallgassatok a Cukrász tanácsaira is, így menyasszonyi tortátok tükrözi a stílusotokat, ízléseteket, visszaadja az esküvő jellegét, eleganciáját, hogy emlékezetes pontja legyen annak.

Jó készülődést kívánunk Nektek!

Cukrászatunk lassan 2 évtizede áll vendégei rendelkezésére, a lehetőségek széles tárházával él és alkot. A klasszikus szeletsütemények mellett sós finomságokat, valamint szezonális desszerteket és ünnepi édességeket készítünk. Különlegességünk a nemzetközi trendeknek megfelelő designtorták és menyasszonyi torták elkészítése. A tradicionális ízektől a legextrábbakig, a hagyományos formáktól a formabontókig készítünk tortacsodákat, egyedi kívánságaitok figyelembe-vételével. Egyik kedvencünk a karamell- és cukorvirág készítése, melyben egyedülállóak vagyunk a régióban. Bármilyen tortát is választotok, biztosak vagyunk abban, hogy Mestercukrászunk keze alatt ott rejtőzik az „Igazi”.

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Smink, Fodrászat

Torta

Vőfély

Fotózás

Fények, Hangosítás, Zenekar

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, vagy kérdésed lenne, lépj kapcsolatba velünk.

Miért válassz minket?

Az álomesküvő megvalósításában a részletekben van a lényeg. A több évtizedes tapasztalat, amellyel rendelkezünk, lehetővé teszi, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat tudjunk kínálni neked, mégpedig versenyképes árakon. Az évek alatt több ezer álom esküvőhöz járultunk hozzá sikeresen és szeretnénk hogy a te nagy napod is tökéletes legyen.

Üzenet

Hova küldjük