Esküvő Sopron

Virág

Linda Virágüzlet

A Linda virágüzlet negyed évszázados tapasztalatának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az elképzelésedhez legközelebb álló, magas színvonalú szolgáltatásban lesz részed. Rengeteg ötletet, modern trendeket ismerhetsz meg a már elkészült munkáinkon keresztül, amiből ihletet meríthetsz az általad kívánt virágkompozíciók tökéletesen hozzád illő megvalósításához.

Bátran kérj tanácsot tőlünk! Kreatív, modern, egyszerű, hagyományőrző virágkompozíciókról, dekorációkról, komplett esküvőről, vagy virágküldésről legyen szó, látogass el hozzánk!

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, vagy kérdésed lenne, lépj kapcsolatba velünk.

Miért válassz minket?

Az álomesküvő megvalósításában a részletekben van a lényeg. A több évtizedes tapasztalat, amellyel rendelkezünk, lehetővé teszi, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat tudjunk kínálni neked, mégpedig versenyképes árakon. Az évek alatt több ezer álom esküvőhöz járultunk hozzá sikeresen és szeretnénk hogy a te nagy napod is tökéletes legyen.

Üzenet

Hova küldjük